Риана и Ева Херцигова ни дойдоха на крака

Две звезди в един ден. Тук, на метри от нас
1 дек 2007 15:53,
16
Риана и Ева Херцигова ни дойдоха на крака
Ева Херцигова откри бутик няколко часа преди концерта на Риана. Снимка: Булфото
Последният ден на ноември оттук насетне можем да наричаме спокойно „Денят, в който Риана и Ева Херцигова ни бяха на гости“.

Една от най-красивите (и високи) жени в света – Ева Херцигова, дойде в София, за да открие първия магазин за бижута на Chopard. Ужасно мила и усмихната, Ева преряза лентата заедно с Маргарита Грьосе Шойфеле, дизайнер на бижутата.

„Първият път, когато дойдох тук, бяха малко дете. Сега се вълнувам страшно много, София е много хубав град“, каза Ева при откриването на магазина.

Дали наистина й е харесало чак толкова много, докато чакаше в задръстването, не е толкова важно. Важното е, че Ева беше тук като рекламно лице на диаманти. Каква комбинация само, нали?

А няколко часа по-късно любимата ни тийнейджърска звезда (Джъстин, извинявай, но вече не си в тази графа) Риана излезе на площад Батенберг и пя под дъжда. За чадъри пя, естествено, за какво друго.

Нашето момиче, което чувстваме като втора братовчедка - толкова много неща знаем за нея - се преоблече четири пъти, не забрави да развее розовия шал, с който често се появява на концерти и призна, че много се е притеснявала от това, че концертът ще е на открито.

Няма страшно, душко, то страшното беше за публиката. С дъжд, студ и неработещи екрани трябваше да се преборят тридесетте хиляди човека, които бяха дошли да гледат, да слушат и да крещят с Риана.

Е, някои твърдяха, че не могат да я понасят, но въпреки това седяха под дъжда.

А Риана пееше ли, пееше. И танцуваше като луда.

Подскачаше по цялата сцена, от единия до другия край, флиртуваше с танцьорите си, попита ни дали харесваме Джъстин Тимбърлейк (да, да, наистина, все едно не знае отговора) и завърши триумфално концерта си с Umbrella.

А в София наистина валеше повече отвсякога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
rihanna e nomer:1111 преди 16 години
Rihannna q poznavam ama taq Eva ne.
14
1
 
0
 
! Отговори
rihanna e nomer:1111 преди 16 години
Rihannna q poznavam ama taq Eva ne.
13
1
 
0
 
! Отговори
jafaar преди 16 години
А някой каза ли й, че магазина се казва ***? Следващия от веригата може да е Нерез. :) :)
12
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Изглежда уморена и нещастна! Поне на снимката! Успокоението е,че диамантите ще я освежват:) А статията е написана от някой, който е първи клас, втори срок:) Срам!
11
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Taq Riana ne q znam ama Ev4eto ne prave6e li reklami na nqkvi toaletni vodi 4e tq sega na toaletna si e zamqzala ebati povarnqta maina kato vsi4ki 4ehkini malko da poodarteqt i...e are za svirki stavat nali sme si milijlivi.
10
1
 
0
 
! Отговори
nqkoi ve преди 16 години
toq m1j Riana da si hodi u tqh ...basi prostata nqkoi da q e kanil tuka....otvrat nameriha koi da izvikat .....ujasT
9
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Супер статийка ..... хахахааахахахааа!
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Супер статийка! Чак ми стана интересно за тия двете, а по принцип не ме вълнуват особено.
7
1
 
0
 
! Отговори
Frank преди 16 години
И какво от това?Мафията ни стана ли по-човечна?...
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не само на теб 2, позастаря си вече а и снимчицата не е минала специалната обработка, след която всички изглеждат на 20. И каква предпазлива сконфузена усмивчица ... хихи да не вземе да се набръчка че отиде реномето ....
5
1
 
0
 
! Отговори
.. Репортерска му ра преди 16 години
Извинявам се на редактора .. но по-голям *** не успяхте ли да сложите на поста редактор ? Кой го валнува какво мисли редактора и защо изобщо трябва да пише това което мисли ... тцтц *** загубените хора, ама нали все пак момиче я е писала тая новина нормално е ...
4
1
 
0
 
! Отговори
Milena преди 16 години
ss: Eva ne e na 20 godini vse pak. Na 34 e, naskoro rodi. Niama kak da izglejda kakto predi. Dobre izglejda za vuzrastta si, smiatam. Razli4na e ot fotosesiite za6toto estestveno snimkite i minavat prez photoshop i vsi4ki defekti se izglajdat.
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
snimkata e kofti, vsi4ko e svetlina i sianka.
2
1
 
0
 
! Отговори
ss преди 16 години
Абе,само на мен ли ми се вижда,че Херцигова на снимката изглежда ужасно непривлекателна и състарена,иначе на фотосесии ми харесва как изглежда?
1
1
 
0
 
! Отговори
хаха преди 16 години
да София е мноооооого красив и чист град хаха