Риана проговори след побоя

И отказа да коментира фотографията в медиите, която показва нараняванията й
22 фев 2009 09:01,
110
Риана проговори след побоя
Снимка: БГНЕС

Поп-звездата Риана направи изявление, с което благодари на своите фенове за подкрепата след нападението от нейния приятел, изпълнителя на R&B Крис Браун, съобщава Би Би Си.

Тя отказва да коментира изтеклата в медиите фотография, която показва нараняванията й по лицето.

Любопитното е, че тя се появи в петък, 21-ия рожден ден на звездата, която гостува и в България в края на 2007 г. „По искане на властите, Риана няма да коментира инцидента с участието на Крис Браун“, заявява звездата чрез говорителя си. Той уверява феновете на младата изпълнителка, че тя остава силна.

Преди две седмици нейният 19-годишен приятел Крис Браун жестоко я преби в колата им на път за Лос Анджелис преди раздаването на музикалните награди Грами.

Снимката, която разбуни духовете на почитатели и медии, е направена в полицейското управление, където Риана е дала показания за случилото се. На нея се виждат следи от жестокия побой по цялото лице и врата на звездата.

Най-много наранявания има около устните, челото и очите. От снимката изглежда, че Риана има и счупен нос. Единственото нещо по което може да се разбере, че наистина става въпрос за Риана, е нейната татуировка на лявото й рамо. Бащата на Риана каза, че лицето на дъщеря му е било напълно деформирано.

В момента снимката на пребитата Риана е най-търсената и най-скъпата фотография на журналистическия пазар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.