Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Риана: Няма достатъчно черни жени в модата

отпечатай новината

10.06.2010 10:00 | Видян 3489 пъти | Гласували 1

Риана: Няма достатъчно черни жени в модата

Карибската перла Риана смята, че няма достатъчно черни жени в модата и уважава модната марка Гучи, защото се осмели да направи рекламна кампания с нея.

Изпълнителката на хита ”Руска рулетка” смята, че нейната рекламна кампания с модна къща Гучи е ”голяма работа”, тъй като се различава от традиционното. ”Определено са малко черните жени на високи токчета в модната индустрия. Едно от нещата, които уважавам в Гучи е, че направиха кампания с мен”, заяви певицата в интервю за американското издание на списание ”Ел”.

Риана също така изрази уважението си към всички дизайнери, които отказват да се придържат към слаби и бели модели и насърчават разнообразието на модния подиум. ”Харесвам дизайнери, които се осмеляват да излязат извън кутията. Ходих на ревюто на Жан Пол Готие и видях момичета от различни етноси, които са по-пълни от мен, красиви и чувствени. Това ме развълнува”, сподели звездата от Барбадос.

”Модата не е в тежест за мен. Точно обратното. Тя е като музиката, чудесен начин да покажа своето творчество. Стилът и дизайнът са много важни за развитието ми като артист и това разбира се е изключително забавно”, каза още певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !