Риана и Coldplay за първи път ще излязат заедно на една сцена на 54-те награди Грами. Барбадоската и групата на Крис Мартин ще изпълнят на живо общата си песен "Princess of China", която е включена в албума на Coldplay "Mylo Xyloto". Това ще бъде телевизионният дебют на песента.

Новината съобщи въодушавената Риана и то в Туитър:"Моите приятели @ColdPlay и аз ще се качим на една сцена на тазгодишните награди Грами. В @youtube вече достигнахме над 2 млн. гледания!!!Благодаря ви!!! В страхотно настроение съм и имам СТРАХОТНИ НОВИНИ!!! PRINCESS OF CHINA #GRAMMYS2012."

Риана чака с нетърпение церемонията, защото е номинирана в 4 категории.

Тази година шоуто ще се води от рапъра LL Cool J и на сцената в Staples Center ще се изяват още рок иконата Пол Маккартни, Тайлър Суифт, Foo Fighters, Бруно Марс и Кели Кларксън.

С най-много номинации за Грами са Foo Fighters и Бруно Марс - претенденти в шест категории, включително в тази за Най-добър албум на 2011 година. Фаворит за най-награждаван артист на вечерта е Kanye West, който ще участва в надпреварата за седем статуетки.

Наградите Грами 2012 ще бъдат излъчени на живо по CBS на 13 февруари.